اوتمیل دارچینی

طرز تهیه اوتمیل – صبحانه ای سالم و رژیمی

ممکنه وقتی پای رژیم میاد وسط اکثر ما فکر کنیم که دیگه دستمون توی تنوع غذایی بسته اس و همیشه باید غذاهای روتین و تکراری بخوریم. اما اصلا اینطور نیست. حتی وقتی به فکر تناسب انداممون باشیم باز هم میتونیم غذاهای متنوعی میل کنیم که علاوه بر داشتن تنوع، کم کالری و خوشمزن و از همه اینا مهم تر مفید و مغذی هستن. یکی از این خوراکی های رژیمی اوتمیل هستش که میتونیم به عنوان صبحانه ای سریع، سیرکننده، سالم و خوشمزه بخوریمش. امروز دارچینی رو براتون گذاشتم، امیدوارم درستش کنین و ازش لذت ببرین.

مواد لازم برای تهیه اوتمیل دارچینی

  • ۴۰ گرم جو دو سر پرک
  • ۱ لیوان شیر
  • عسل و دارچین به مقدار لازم
طرز تهیه اوتمیل
طرز تهیه اوتمیل

اوتمیل به طور کلی به دو صورت تهیه میشه:

  • اوتمیل داخل یخچال
  • اوتمیل روی گاز

مراحل تهیه اوتمیل داخل یخچال

فقط کافیه شیر، جو دو سر پرک، دارچین رو داخل کاسه بریزیم.

همه مواد رو خوب با هم مخلوط میکنیم و میذاریم داخل یخچال تا صبح بمونه. توی این مدت شیر به خورد جو رفته و جو نرم شده و اوتمیلمون غلیظ میشه.

صبح که از خواب بیدار میشیم یه صبحونه سریع سالم و خوشمزه داریم و میتونیم به مقدار دلخواه بهش عسل اضافه کرده و میل کنیم.

طرز تهیه اوتمیل دارچینی
طرز تهیه اوتمیل دارچینی یک صبحانه سالم و رژیمی

مراحل تهیه اوتمیل روی حرارت

ابتدا شیر رو داخل قابلمه که روی حرارت گذاشتیم، میریزیم.

جو دو سر رو اضافه کرده و هم میزنیم.

به مقدار دلخواه دارچین میریزیم و باز هم میزینم.

بعد دو سه دقیقه که شیر ولرم میشه میبینیم که در حال غلیظ شدنم هست، حالا به مقدار دلخواهمون عسل اضافه میکنیم.

دو سه دقیقه بعد دیگه اوتمیل کاملا غلیظ شده و آماده اس و میتونیم نوش جان کنیم. البته اینکه غلظتش در چه حدی باشه به سلیقه خودمون بستگی داره.

  • ۱ لیوان شیر کم چرب ۱۱۰ کالری
  • ۴۰ گرم جو دو سر پرک ۱۴۰ کالری
  • ۱ قاشق مربا خوری عسل ۲۰ کالری
  • مجموعا ۲۷۰ کالری

همین طور که میبینین این صبحونه سالم علاوه بر سیر کنندگی، پر کالری هم نیست علاوه بر اون به خاطر داشتن شیر و غلات سبوس دار سرشار از مواد مغذی و مورد نیاز بدن ماست.

اوتمیل دارچینی
اوتمیل دارچینی

نکاتی در رابطه با اوتمیل

  • اوتمیل رو علاوه بر دارچین میتونین با طعم های مختلف دیگه مثل کاکائو، زعفرون و … درست کنین.
  • میوه های فصل گزینه هایی عالی برای میل کردن همراه اوتمبل هستن.
  • برای تهیه اوتمیل از جو دو سر پرک استفاده کنین نه جوی پرک چون لطیف تره و زودتر آماده میشه و کلا طعم بهتری داره.
  • غلظت اوتمیل روی گاز از غلظت اوتمیل داخل یخچال بیشتر میشه پس با توجه به اینکه چه غلظتی رو دوست دارین میتونین روی گاز یا داخل یخچالی درستش کنین.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *