پنکیک صبحانه

طرز تهیه پن کیک صبحانه

یا پنکیک (Pan Cake) نوعی کیک نازک، تخت و گرد است که با ریختن خمیر در ماهی تابه پخته می شود. بیشتر پنکیک ها نوعی نان آماده محسوب می شوند. در هنگام پخت کیک تابه ای باید آن را در ماهی تابه پشت و رو کرد تا طرف دیگر آن نیز پخته شود.

طرز تهیه پنکیک خانگی خوشمزه

تهیه این پنکیک سالم خانگی، بسیار راحت است و در کمتر از نیم ساعت می توانید آنرا آماده نمایید.

زمان تهیه و پخت: ۳۰ دقیقه

طرز تهیه پنکیک
طرز تهیه پنکیک

مواد لازم برای ۴- ۳ نفر:

آرد: ۱/۵ پیمانه
بیکینگ پودر: یک قاشق غذاخوری
شکر: یک قاشق غذاخوری
نمک: نصف قاشق چای خوری
شیر: یک و نیم پیمانه
تخم مرغ: یک عدد
کره: نصف قاشق غذاخوری، در دمای اتاق

:

روش پخت پن کیک صبحانه
پن کیک

شکر، آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.

• تخم مرغ، کره وشیر را به مخلوط اضافه کنید و با استفاده از یک همزن، آن ها را خوب با هم مخلوط کرده تا نرم و روان شوند. (بهتر است مایعات را جدا مخلوط کنیم و سپس مواد خشک را به آن اضافه کنیم)

• در یک تابه نچسب، کمی کره ذوب کنید. می توانید از روغن نیز استفاده کنید.

• یک چهارم از مخلوط را درون تابه ریخته و روی حرارت متوسط، به مدت ۳ دقیقه یا تا زمانی که رویه آن پف کرده و بالا بیاید آن را حرارت دهید سپس پنکیک را برگردانده و طرف دیگر را ۲ دقیقه دیگر یا تا زمانی که قهوه ای رنگ شود حرارت دهید.

• همین کار را با مابقی مایه انجام دهید.

• تعداد پنکیک تهیه شده در این آموزش ۴ عدد می باشد.

خمیر پنکیک
پنکیک

نکته ها:

  • خمیرتان را در یک ظرف در بسته مدت کمی نگه دارید تا پنکیک خودش را بگیرد.
  • می توانید قطعه هایی شبیه به موز یا هلو به خمیر دایره ای شکل پنکیک اضافه کنید.
  • به یک باره وسط پنکیک ها شروع به حباب زدن و ترکیدن می کند، آن زمان است باید کفگیر را در زیر پنکیک ها قرار داده و به سرعت آن ها را برگردانید.
  • اگر شما پنکیک ها را برای جمعیت زیاد درست می کنید، بعد از سرخ شدن آن ها را روی توری فلزی قرار دهید تا زمانی که آن ها را برای مهمانان می آورید خمیر و خیس نشده باشد.
  • پن کیک صبحانه معمولا با شیره افرا سرو می شود ولی می توانید از عسل یا شیره انگور هم برای این منظور استفاده کنید.
    پنکیک صبحانه
    طرز تهیه پنکیک صبحانه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *