گوشت یعنی قرمز خوش رنگ

نکات پخت گوشت قرمز

گوشت یعنی قرمز خوش رنگ

 نکات پخت گوشت قرمز

گوشت یعنی قرمز خوش رنگ

 

 

– گوشت تازه باید قرمز خوش رنگ باشد.

– برای تهیه کباب، گوشت را باید در ماست و آبلیمو و آب پیاز با نمک و فلفل به مدت ۱۲ ساعت خواباند.

– گوشت آب پز باید در آب سرد و به میزان کم آب پخته شود.

– نمک گوشت را باید در آخرین مرحله پختن اضافه کنید. در مورد کباب ها هم نمک در آخر زده شود.

– اگر گوشت زود پخته نشد، کمی جوش شیرین به آن بزنید.

– برای آبدار ماندن و نسوختن کباب و جوجه کباب روی آن را کمی روغن یا کره بمالید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *