خوردن لیمو ترش بعد از غذا

خوردن لیمو ترش بعد از غذا
خوردن لیمو ترش بعد از غذا

خوردن لیمو بعد از غذا از بروز سوء هاضمه پیشگیری می‌کند.

مصرف عصاره در جلوگیری از سوء هاضمه بسیار مفید است چرا که پس از ورود به جهاز هاضمه به باکتری‌های مفید حمله و عملیات آنها را خنثی کرده و حالت اسیدیته و تخمیر را به وجود می‌آورد.

دکتر اردلان نبی‌زاده متخصص بیماری‌های گوارشی، ضمن بیان مطلب فوق و با اشاره به اینکه اختلالات مجاری گوارشی از جمله‌ سوء هاضمه ازعمومی‌ترین شکایات بهداشتی افراد است، اظهار کرد: سوء هاضمه بر اثر باقی ماندن مقداری فضولات در قسمتی از روده بزرگ تولید می‌شود که به راحتی و با مصرف میوه  پس از صرف غذا می‌توان از بروز آن پیشگیری کرد.

وی افزود: دلیل این امر دفع فضولات توسط میوه انجام شده و عمل جهاز هاضمه‌ تنظیم می‌شود.
این متخصص مصرف آب میوه و میوه پس از صرف غذا را تنها باعث ضدعفونی شدن جهازهاضمه ندانست و گفت: مصرف می

وه سموم موجود در شرائین، پوست و کلیه‌ها را نیز دفع کرده و به هر چه بیشتر این قسمت‌های بدن کمک می‌کند.
وی با اعلام این که اغلب میوه‌ها برای پیشگیری از سو‌ءهاضمه مفیدند، گفت: البته از این میان مصرف لیموترش و اثر مفیدتری داشته و در پیشگیری موثرترند.
این متخصص در پایان خوردن عصاره لیمویی که روی آتش پخته شده باشد را در برطرف ساختن سوء هاضمه موثر دانست و اظهار کرد: افراد می‌توانند برای از بین بردن اثرات سوء چربی بعد از خوردن هر غذای چرب عصاره لااقل یک عدد لیموترش را مصرف کنند.

خوردن لیموترش بعد از غذا
خوردن لیموترش بعد از غذا

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *